Renovació del carnet

La SD Formentera obre el període de renovació del carnet de soci 2023-2024. Aquells que tinguin el carnet domiciliat rebran el càrrec a finals d’aquest mes d’agost. Els que no tinguin activa la domiciliació poden renovar el seu carnet a l’oficina del club (de 9h a 14h, al camp de futbol de dilluns a divendres).

Noves altes

Les modalitats de carnet de la SD Formentera són:

Soci/Sòcia general (190€): Inclou tots els partits de la SD Formentera a casa.

Soci/Sòcia jove (100€): Inclou tots els partits de la SD Formentera a casa per als menors de 30 anys.

Soci/Sòcia Premium (600€): Inclou tots els partits de la SD Formentera a casa amb un/a acompanyant, una camiseta de l’equipació oficial de la temporada i la participació a un pica pica del club al mig temps dels partits.

Soci/Sòcia Premium plus (1.500€): Inclou tots els partits de la SD Formentera a casa fins amb 5 acompanyants, una camiseta de l’equipació oficial de la temporada, la participació a un pica pica del club al mig temps dels partits i una plaça de pàrquing reservada a l’interior de les instal·lacions del camp.

Carnet empresa (380€): Inclou entrada gratuïta a tots els partits de la SD Formentera per a 2 persones i permet accedir a l’empresa a la condició de col·laboradora del club, i prendre part del programa de publicitat i avantatges als socis i sòcies.

Ser soci/sòcia de la SD Formentera en totes les seues modalitats té avantatges:

Com apuntar-se?

A les oficines del club, al camp de futbol, en horari de 9h a 14h, al llarg de tot el mes d’agost i setembre i a la taquilla del camp de futbol els dies de partit. També es pot fer l’alta i el pagament online per mitjà d’aquest formulari.

Més informació al correu admin@sdformentera.es

Amunt Formentera!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *