Ens complau anunciar la jornada de presentació dels equips de totes les categories que conformen l’SD Formentera, un esdeveniment significatiu en la vida de la nostra entitat i que ens dona l’oportunitat de celebrar els valors esportius i socials que representen el club.

Dia: dissabte, 24 de febrer de 2024

Hora: a partir de les 11 h

Lloc: Camp Municipal de Formentera

IL·LUSIÓ, IMPORTÀNCIA I ORGULL DE CLUB

Unió i esperit d’equip: La jornada de presentació reuneix a tots els equips de del club, des dels més petits fins als més grans. És un moment per a enfortir llaços, fomentar la companyonia i recordar que som una família unida per la nostra passió pel futbol.

Inclusió i diversitat: En aquest dia, celebrem la diversitat de talents, edats i gèneres que conformen l’SDF. Cada jugador i jugadora és essencial per al nostre èxit, i valorem la contribució única de cadascun.

Valors esportius: Recordem als nostres jugadors i jugadores la importància de la disciplina, el respecte, la perseverança i el joc net. Aquests valors no sols s’apliquen en el camp, sinó també treballem per a introduir-los en la vida quotidiana.

Suport de la comunitat: Convidem a totes les famílies dels nostres jugadors, els socis/sòcies, seguidors/seguidores, patrocinadors i amics/amigues a unir-se a nosaltres en aquesta jornada. El seu suport és fonamental per al nostre creixement i desenvolupament com a club.

PROGRAMA DEL DIA

  • 12 h – Partit de Lliga Nacional Juvenil: SD Formentera – RCD Mallorca “B”
  • 15 h – Partit de 2a RFEF: SD Formentera – CE Manresa
  • 17 h – Presentació dels 13 equips de l’SDF: Escoleta, Prebenjamins A i B, Benjamins A i B, Alevins A i B, Infantils A i B, Cadet, Juvenil, Formentera B i 1r equip.
  • “Xoripans” i begudes per a tothom: Per a amenitzar aquesta gran jornada festiva, els pares i mares dels jugadors oferiran menjar i beure a tots els assistents a preus populars que ajudaran a gaudir de tots els esdeveniments amb un bon sabor en la boca.
  • Jornada solidària: Els diners recaptats del menjar i begudes es destinaran per al viatge que faran els jugadors alevins en la 16a edició del Torneig Primer Toque se celebrarà en Setmana Santa a Castelló de la Plana, Comunitat Valenciana.

Per a nosaltres és una satisfacció poder celebrar la jornada de presentació dels nostres equips un any més i animem a tothom a què prengui part d’aquesta jornada festiva.

Ens veiem al camp!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *