Jaume Forteza, Joan Ochogavia, Alex Abril (operador a Formentera de la companyia IB-RED) i el president del club, Antoni Roig, han presentat avui 30 de novembre l’aliança al camp de futbol de Formentera. Aquest acord de col·laboració amb la S.D. Formentera permetrà la retransmissió en directe de tots els partits del club, excloent-ne els de 2ªRFEF per mitjà d’EIVO, i permetrà que els aficionats tinguin accés a internet wifi des de la graderia i la cafeteria, gràcies a IB RED.

Eivo TV es compromet a retransmetre en directe i de manera gratuïta tots els partits del S.D. Formentera, donant als seguidors l’oportunitat de veure les trobades des de la de casa seva. «En aquest cas, és un club que disputa tots els partits a domicili fora de la seva illa, cal destacar el benefici addicional que això suposa per als aficionats i familiars«, ha comentat Juan Ochogavía, CEO i fundador d’EIVO tv.

A més de les retransmissions gratuïtes, s’ofereixen opcions a la carta sota subscripció, que permet als aficionats accedir a contingut exclusiu i personalitzat, com ara repeticions i altres continguts relacionats amb l’equip.

Com a part d’aquest acord, Eivo TV proporcionarà un compte Pro a cada entrenador que forma part del club insular, així com al club en si. Aquests comptes professionals tenen com a objectiu millorar l‟anàlisi de partits i oferir recursos addicionals per al desenvolupament professional de l‟equip.

En col·laboració, IB-RED se suma a l’acord per facilitar la connexió d’internet i la telefonia al S.D. Formentera. També proporcionarà serveis d’internet per garantir la qualitat de les retransmissions, assegurant una experiència fluida i d’alta qualitat per als espectadors.
L’associació entre EIVO TV, IB-RED i el Formentera representa una unió entre l’entreteniment esportiu i les solucions tecnològiques avançades.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *