Torna l’escola de futbol de la SD FORMENTERA! Aquest any tenim dues novetats importants respecte a l’any passat en les inscripcions per la temporada 24/25:

PACK ROBA D’ENTRENAMENT I PASSEIG : si la temporada anterior 23/24 vas comprar el pack de roba d’entrenament i passeig al teu fill/a no es obligatori comprar-la aquest any. Si per el contrari, no vas comprar el pack la temporada passada o es tracta d’una nova alta de jugador al Club, ES OBLIGATORI comprar el pack per poder inscriure al teu fill/a.

La roba aquest any s’encarregarà el Club de comprar-la i entregar-la a cada jugador al més aviat possible.

IMPORTANT: al formulari d’inscripció hi ha un apartat destinat a això. Si no teniu el pack de l’any passat, heu de contestar que NO, elegir la talla per el vostre fill/a i després elegir la quota amb pack de roba. Si teniu el pack, he de contestar que SI i elegir la quota sense pack.

NOVETAT IMPORTANT: Si feu la inscripció del vostre fill/a fins al 31 de juliol (inclòs) us podeu beneficiar d’un fraccionament en la quota en dos pagaments. El primer seria en el moment de la inscripció i el segon abans de 31 d’agost. Per demanar el fraccionament consulteu a la oficina del Club per telèfon al 699 83 82 07, via whattsapp al mateix número o bé per correu electrònic: admin@sdformentera.es

Si per el contrari feu la inscripció del vostre fill/a a partir del 31 de juliol, s’aplicarà un suplement en la quota de 20 €, per això es molt important inscriure al vostre fill/a abans de 31 de juliol, tot son avantatges!

Podeu fer les inscripcions mitjançant el següent enllaç:

US ESPEREM!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *