VÍCTOR RUIZ ESTARÀ 10 DIES DE BAIXA

El migcampista de la SD Formentera, Víctor Ruiz, haurà d’estar 10 dies de baixa com a conseqüència del cop al turmell que es va emportar diumenge passat durant el transcurs del partit contra el CE Santanyí. Una dura entrada sobre Ruiz va obligar a què hagués de ser atès sobre la gespa i va acabar sent substituït.

Posteriorment, les proves han determinat que el jugador pateix un esquinç de primer grau al turmell dret. Segons ha explicat el fisioterapeuta de la SD Formentera, Ferran Donoso, ara Víctor Ruiz haurà de seguir el següent tractament: “Avui dia el tractament consisteix a controlar el període inflamatori, controlar l’edema, i a la vegada iniciar el treball de readaptació, que consistirà amb els objectius de treballar sobre la mobilitat, el control motor i el treball propioceptiu, per posteriorment seguir readaptant sobre l’estabilitat amb càrrega, treballar sobre el mecanisme lesionat, el treball de força i la reentrada progressiva amb el grup”.

Segons ha explicat Donoso, tant el jugador com ell treballaran de forma intensa per intentar que Ruiz pugui tornar més aviat del que està previst.

Sense cap dubte, una baixa important per a l’equip d’Ivan Gómez Roa, que es perdrà el partit de Copa RFEF, Dimecres 5 de setembre contra Platges de Calvià, i el partit de la jornada 4 de Tercera Divisió contra la UE Alcúdia, diumenge 9 de setembre.

Víctor Ruiz és un dels jugadors que més bones sensacions ha creat des del primer moment, sent un dels principals protagonistes de l’equip i un dels que més il·lusiona a l’afició.

Molts d’ànims, Víctor!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *