Valoració dels entrenadors. SD Formentera 1-1 UE Olot

Tito García Sanjuán, entrenador SD Formentera

Expulsió

“No entenc la meva expulsió. He intentat comentar-li diverses coses, però no m’ha deixat. Ha considerat que era suficient per expulsar-me. Primer li he dit que el gol anul·lat no era fora de joc. Després, en la jugada de l’expulsió simplement li he dit que si xiulava llei de l’avantatge perquè no deixa seguir la jugada. En definitiva, en aquest país estem mancats de diàleg, no només en el futbol, i així ens va”.

Expulsió Bonilla

“L’expulsió de Bonilla per dues targetes grogues són coses que passen durant els partits. Portem 15 jornades i encara no havíem tingut cap expulsió. La part positiva és que ens hem sabut mantenir amb un jugador menys. La part negativa és que l’àrbitre ens ha carregat de targetes grogues per jugades absurdes. Però bé, no cal donar-li més voltes”.

Plantejament partit

“En la primera part l’Olot ens ha fet sentir molt incòmodes. Havíem plantejat desplegar un joc per bandes i no ho hem sabut aplicar bé. El gol ens ha vingut per una errada en el joc interior i això ens ha condicionat el partit”.

“La segona part hem jugat més amb el cor que amb el joc. Hem set molt més directes i Juan Antonio ha pogut entrar més en joc d’atac, mostrant el jugador desequilibrant que és. Després amb l’entrada de Gabri hem fixat molt més els centrals i tens més opcions de guanyar les segones jugades i hem set molt més incisius”.

Penal a Riera

“El penal de Riera no l’he vist bé, estava a l’altra punta del camp. És una acció on Riera sempre va molt de pressa. És un jugador molt elèctric i sempre li dic que vagi més a terra. No hi sòl anar, i per tant, si ha caigut, és per què hi ha hagut algun contacte”.

 

Raúl Garrido, entrenador UE Olot

Valoració

“Un punt sempre és bo. Ens hem enfrontat a un rival directe, un equip molt treballat amb les idees molt clares i amb un futbol molt dominant. Però hem sabut com frenar-los i com jugar-los. Jo faig una valoració positiva de què hem aconseguit, només fa una setmana que estic amb l’equip i hem tingut poc temps per treballar. L’equip ha competitiu de forma excel·lent i crec que és per estar satisfet”.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot, en roda premsa

Penal a Riera

“No he vist penal sobre Riera. Entenc que la feina dels àrbitres és molt difícil, però en aquest cas penso que és una càrrega legal, i per tant, s’ha equivocat el col·legiat”.

Plantejament partit

“Quan el Formentera s’ha quedat amb un home menys, hem volgut donar un canvi ofensiu per cercar guanyar el partit. Però és cert que no ho hem sabut fer bé, no hem tingut paciència per moure tranquil·lament la pilota i això ha provocat que perdéssim molts centres. Ells han aprofitat la seva especialitat, jugades a baló aturat amb centres dins àrea, i ens han arraconat en els darrers minuts del partit. No hem sabut interpretar-ho bé. Però me’n vaig content perquè els meus jugadors han sabut defensar la porteria i mantenir l’empat”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *