SUSPÈS EL PARTIT CONTRA L’ONTINYENT A CAUSA DEL TEMPORAL

El fort vent i el temporal marítim que s’ha viscut aquest cap de setmana a tot el Mediterrani ha impossibilitat el desplaçament de l’equip de la SD Formentera a Ontinyent, València, on s’havia de disputar el partit corresponent a la jornada 23 de Segona B contra l’equip de la mateixa ciutat; l’Ontinyent CF, el diumenge 28 de gener a les 11.30 h  a l’Estadi Municipal El Clariano.

La SD Formentera havia de viatjar en vaixell fins a Eivissa el dissabte, 27 de gener, a les 15.30 h. Unes hores abans l’Autoritat Portuària de Balears va tancar el Port de La Savina a causa del mal estat de la mar. Una situació que va provocar que l’expedició formenterera quedés a terra sense poder sortir de l’illa.

Davant aquesta situació, des del club vàrem informar ràpidament a l’Ontinyent i a la Real Federació Espanyola de Futbol, a la qual es va enviar un escrit informant de la impossibilitat de viatjar.

L’equip es va mantenir al Port de La Savina durant les següents 3 hores esperant la possible sortida d’algun vaixell, però l’APB va mantenir el port tancat durant la resta del dia.

Aquest tancament de port, absolutament aliè a la nostra voluntat, va fer impossible que l’equip arribés a l’aeroport d’Eivissa on havia d’agafar un vol directe a València a les 18.20 h o l’altra posterior a es 19.50 h EIV-MALL-VAL.

Volem destacar l’actitud comprensiva que ha mostrat l’Ontinyent CF en tot moment i la facilitat que ens ha donat per ajornar el partit.
Pel que a la RFEF, va entendre els motius pels quals el nostre equip no va viatjar i va acceptar la suspensió del partit. Ara, quedem pendents de la data que proposarà la Federació perquè es pugui disputar el partit de la jornada 23 de Segona B.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *