Socis

Alta de socis 22/23 / Alta de nuevos socios 22/23

TIPUS D’ABONAMENT / TIPOS DE ABONOS

Abonament individual i Abonament jove: Tots els partits de la temporada per al titular i les entrades a taquilla a 10€ (descompte del 33%, preu de taquilla: 15€). Soci amb tots els drets i deures de l’entitat / Todos los partidos de la temporada para el titular y las entradas en taquilla a 10€ (descuento del 33%, precio de taquilla: 15€). Socio con todos los derechos y deberes de la entidad.

Abonament Premium: Tots els partits de la temporada x 2 persones (el titular i l’acompanyant que vulgui) + pàrquing reservat en tots els partits a la zona del club. Soci amb tots els drets i deures de l’entitat / Todos los partidos de la temporada x 2 personas (el titular y el acompañante que desee) + parking reservado en todos los partidos en la zona del club.Socio con todos los derechos y deberes de la entidad.

Abonament Premium PLUS: El carnet per aquells que volen recolzar de forma especial al club: Tots els partits de la temporada x 2 persones, pàrquing reservat en tots els partits, 2 samarretes del primer equip i entrades per a dos persones en tots els desplaçaments de la lliga. Soci amb tots els drets i deures de l’entitat / El carné para aquellos que quieren apoyar de forma especial al club: Todos los partidos de la temporada x 2 personas, parking reservado en todos los partidos, 2 camisetas del primer equipo y entradas para dos personas en todos los desplazamientos de la liga. Socio con todos los derechos y deberes de la entidad.

Carnet empresa: Tots els partits de la temporada per a dos persones. És un carnet transferible, idoni per a oferir com a detall a clients del seu negoci / Todos los partidos de temporada para dos personas. Es un carnet transferible, idóneo para ofrecer como detalle a clientes de su negocio.

Carnet Veterans: Totes les avantatges i drets del carnet individual per aquelles persones que algun dia varen tenir fitxa en qualsevol equip del club i segueixen entrenant i jugant amb els veterans. Soci amb tots els drets i deures de l’entitat / Todas las ventajas y derechos del carnet individual para aquellas personas que algún día tuvieron ficha en cualquier equipo del club y siguen entrenando y jugando con los veteranos.Socio con todos los derechos y deberes de la entidad.