SANTI MARTÍNEZ SERÀ EL SEGON ENTRENADOR DE LA SD FORMENTERA

A poc a poc el projecte esportiu de la SD Formentera per a la pròxima temporada agafa més forma i ja s’ha tancat el fixatge del segon entrenador que acompanyarà a Ivan Gómez Roa a la banqueta.

Es tracta de Santi Martínez Mares (València 17/08/1992), procedent de la Selecció de Mauritània, concretament ocupava el càrrec de Director de Metodologia de la Federació del país africà, a més de ser el Director Tècnic del FC Nouahdibou, que milita a la primera divisió de Mauritània.

Un tècnic jove (25 anys) però amb molt de futbol a l’esquena. El Director Esportiu de la SD Formentera, José Quereda “Pirri”, valora positivament la seva incorporació: “Santi és molt jove, però ve d’escola de futbol. Té una formació esportiva i personal que ens ajudarà molt i serà un segon entrenador amb protagonisme. Farà les tasques d’anàlisi dels rivals al costat d’Ivan i aportarà il·lusió, coneixements i moltes ganes de treballar”.

 

La seva experiència com a entrenador va començar al futbol base de la UD Levante, on va coincidir amb Ivan Gómez a l’equip dels juvenils. Segons apunta José Quereda “Pirri”: “Santi és una petició expressa del nostre tècnic, Ivan Gómez. Ja van treballar junts al Llevant i l’afinitat que tenen tant en l’àmbit personal com professional, els ha portat a treballar un altre cop junts”.

A pesar que Santi Martínez ocupava una bona posició a la Federació de Mauritània, el projecte esportiu del Formentera l’ha motivat molt. “Vaig parlar fa dies amb Santi Martínez i li vaig transmetre la idea de club que tenim i l’oportunitat de treballar dia a dia amb Ivan. Tot i tenir l’opció de continuar a Mauritània, on el projecte tant en l’esportiu com l’econòmic el feia sentir còmode i a gust, ha decidit fer aquest pas i s’ha engrescat amb el projecte de la SD Formentera”, ha exposat el Director Esportiu, José Quereda “Pirri”.

Benvingut a Formentera i molta sort, Santi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *