SAMU SAN JOSÉ SERÀ BAIXA ENTRE 4 I 6 SETMANES

El defensa càntabre de la SD Formentera, Samuel San José, serà baixa de l’equip d’Ivan Gómez Roa a conseqüència d’una lesió que l’ha obligat a passar per quiròfan. El diumenge passat, en el partit contra el RCD Mallora B, el jugador roig i negre va patir un xoc fortuït contra un jugador visitant, provocant-li una fractura del primer metacarp de la mà esquerra.

El dilluns, 4 de febrer, Samu San José va ser operat amb èxit a l’Hospital de Formentera, i segons el comunicat mèdic haurà d’estar entre 30 i 45 dies de baixa.

Durant aquesta setmana el jugador tindrà descans absolut i a partir de la següent començarà a treballar amb la seva recuperació. San José, ha declarat no sentir-se desanimat per la lesió i que pensa tornar aviat als entrenaments: “Dintre de la gravetat he tingut sort que sigui una lesió a la mà. No podré estar disponible per a jugar, però podré seguir treballant per no perdre la forma física”.

Samu, se suma d’aquesta manera a la llista d’infermeria on ara mateix hi són Alberto Górriz, lesionat a l’espatlla, i Javi Rosa que ja es troba en el darrer tram de la seva recuperació.

Sense cap dubte, una baixa molt important per a Ivan Gómez, que perd a un dels puntals de la defensa i un dels referents sobre el camp.

Des del club enviem molts d’ànims a Samu San José i li desitgem una prompte recuperació!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *