PRÈVIA J22ª SEGONA B

Els jugadors de la SD Formentera han tornat als entrenaments d’aquesta setmana després de dos dies lliures per recuperar-se de la fatiga acumulada en aquest inici d’any frenètic, on en només 15 dies s’han jugat 4 partits de màxima intensitat: 2 de Copa del rei contra el Deportivo Alavés i 2 en lliga contra la Penya Deportiva i l’Atlètic Balears.

 

 

Des del passat dimecres, la plantilla i cos tècnic han pogut treballar amb intensitat el pròxim partit de lliga contra l’Atlético Saguntino, sense cap dubte un rival compacte i difícil de superar.

 

Davant la cita d’aquest diumenge, l’entrenador Tito García Sanjuán assegura que l’equip hi arriba motivat per aconseguir la primera victòria de 2018: “Arribem a aquest partit amb moltes ganes. Quan un equip porta dues jornades consecutives perdent té ganes de rescabalar d’aquestes derrotes i fer un bon partit. Necessitem sumar els tres punts per arribar al nostre objectiu que és la permanència”.

La darrera sessió d’entrenament s’ha portat a terme aquest matí i ha consistit amb exercicis per potenciar la intensitat al camp, el principal factor que va propiciar la derrota a Son Malferit. “Aquest diumenge sortirem a competir, com ho fem sempre. Aquesta categoria ja ha demostrat que els partits es resolen per detalls, així que haurem d’estar molt atents i concentrats durant els 90 minuts”, ha explicat García Sanjuán.

 

 

En aquesta última sessió d’entrenament de la setmana hi ha participat 17 jugadors. Una xifra de jugadors disponibles amb la que no comptava des de fa temps l’entrenador aragonès. Un dels futbolistes amb més minuts a les cames en aquesta temporada, Javi Rosa, ha agraït el descans d’aquesta setmana: “Ens ha anat molt bé per recuperar jugadors que encara tenien petites molèsties, els fitxatges que han arribat tenen més temps per adaptar-se i crec que estem amb molt bones condicions per afrontar la segona volta de lliga que estic segur ens serà més complicada que la primera”.

Pel que fa a l’arribada de nous fitxatges després de les baixes d’Álvaro i Liñan, Tito García ha explicat que s’estan cercant dos reforços més: “Hem de pensar que el mercat d’hivern està complicat. Necessitem dos jugadors més, però no ens hem de precipitar. No ens volem equivocar o cometre algun error”.

https://sdformentera.es/convocatoria-j22a-2bg3-vs-atletico-saguntino

https://sdformentera.es/jornada-22-segona-b/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *