POL ARNALDOS, PRIMER FITXATGE SUB-23 PER A LA TEMPORADA 2018/19

Des de la SD Formentera fem oficial el fitxatge de Pol Arnaldos (Gavà, 01/05/2000). És un jove futbolista sub-23 que ocupa les posicions de defensa central i pivot defensiu que arriba procedent del Juvenil de la UD Maó.

Arnaldos, es va formar a les categories inferiors del Gavà i la temporada anterior va tenir la seva primera experiència fora casa.

Ara, arriba a Formentera per reforçar el primer equip que competirà a Tercera Divisió la pròxima temporada. El Director Esportiu del club, José Quereda “Pirri”, coneix bé al nou jugador i assegura que és una gran aposta: “És un defensa fort, amb bon domini del joc aeri, contundent i amb molt bona sortida de pilota. Polivalent en defensa i amb un nivell competitiu molt alt. Un jugador de present i futur, que fitxem per a les pròximes dues temporades”.

Encara que la seva principal funció serà de reforç del primer equip, Arnaldos, tindrà fitxa del filial de la SD Formentera. Pel Director Esportiu, Pirri: “També volem reforçar al filial, volem estar a sobre del Formentera “B”. Per això si els jugadors sub-23 poden jugar en moments puntuals al filial, ho faran. Ja venen amb aquesta condició. Ho fem perquè d’aquesta manera els jugadors més joves que no puguin jugar amb regularitat amb el primer equip, ho facin amb el segon i tinguin més minuts de joc”.

Benvingut a Formentera, Pol!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *