Pla Mobilitat 3 de Gener 2018

Pla de mobilitat especial per dia 3 de gener amb motiu del partit de 1/8 de Copa del Rei entre la SD Formentera i el Deportivo Alavés

Des de l’Àrea de Mobilitat del Consell Insular de Formentera s’ha preparat un dispositiu especial pel que fa circulació rodada al Camí Vell de La Mola amb motiu del partit de vuitens de final de la Copa del Rei entre la SD Formentera i el Deportivo Alavés, que es disputarà el pròxim dimecres 3 de gener de 2018 a les 19.00 h al Camp Municipal d’Esports de Formentera.

Un pla de mobilitat especial que consistirà en garantir una circulació controlada i fluida a l’hora d’accedir i sortir del Camp Municipal. Per aquest motiu s’estableixen les següents normes per a tots aquells ciutadans que vulguin assistir al partit:

  • 15 h – 22 h: Circulació regulada en el Camí Vell de la Mola, un únic sentit de circulació Sant Francesc – Es Ca Marí.
  • 15 h – 16 h: Circulació permesa a tots els vehicles.
  • 16 h – 22h: Circulació prohibida, excepte vehicles autoritzats i vesins.
  • 17:30 h: Obertura de portes del camp.

Tothom haurà d’arribar al camp caminant. Per a això, fem una crida a la ciutadania per fer una trobada a les 17 h a la plaça de Sant Francesc Xavier i així, anar tots junts al camp a animar a la SD Formentera en aquesta cita històrica.
Aquelles persones que tenguin necessitats especials per desplaçar-se, tendran un servei gratuït de llançadora que estarà operativa de 17 h a 19.00 h per recollir-les i portar-les al camp. Farà 4 aturades pels aparcaments de Sant Francesc: pàrquing de sa Senieta, pàrquing del Poliesportiu Antoni Blanc, pàrquing del Fossar Vell i circumval·lació. Per això, les persones amb dificultats de mobilitat hauran d’estar en aquests aparcaments per ser recollides. En finalitzar el partit, aquesta llançadora seguirà activa per realitzar el mateix servei de tornada.

 

Persones desplaçades des d’Eivissa

El dia 3 de gener també hi haurà un reforç de la linia regular d’autobus que uneix el Port de La Savina i Sant Francesc Xavier, que estarà a disposició de totes aquelles persones que es desplacin des d’Eivissa per assistir al partit. Des de les 9.30 h fins a les 19 h un servei d’autobús unirà La Savina–Sant Francesc. Aquest bus serà al port i sortirà cada vegada que arribi un vaixell d’Eivissa. La parada de Sant Francesc serà a la circumval•lació. L’accés al camp serà caminant tant per anar com per tornar. Els busos per retornar a la Savina en finalitzar el partit seran a la circumval•lació.

El preu d’aquest servei serà de 3€ anada i 5€ anada i tornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *