OK Mobility es converteix en patrocinador del Formentera per a les tres pròximes temporades

La companyia OK Mobility i la SD Formentera han signat un acord de patrocini per a les tres temporades vinents. Al llarg d’aquest període, la SD Formentera lluirà el logotip de l’empresa de mobilitat global a la màniga de l’equipació de joc del primer equip.

En aquest sentit, el Formentera i el Reial Mallorca de primera divisió a més de coincidir en els colors de les seves equipacions ara tindran un altre tret en comú i és lluir a la màniga de la seva samarreta el logotip d’aquesta companyia.

OK Mobility, empresa que ofereix solucions de mobilitat global a través d’una xarxa de 57 OK Stores distribuïda a 10 països, s’ha decidit per recolzar el Formentera perquè és un club que representa els valors de treball en equip, esforç i sacrifici; valors que també formen part de l’ADN de la companyia. A més de la seva vinculació directa i suport als clubs de les illes, en situar-se la seva seu a Mallorca.

Per a la nostra entitat es tracta d’una col·laboració molt important per a continuar treballant en un model de club que té com a missió unir la gent de l’illa per mitjà del futbol, per a la qual cosa és vital comptar amb un equip competitiu en categoria nacional.