Miguel Ledesma, nou preparador físic SD Formentera

Miguel Ledesma, nou preparador físic del primer equip de la SD Formentera

El primer equip de la SD Formentera reforça el seu cos tècnic amb la incorporació del  nou preparador físic Miguel Ledesma (23 de maig 1991), Graduat en CCAFYDE (Lleida) i Máster Alt Rendiment i Coaching Esportiu realitzat a la ISEP de Barcelona. Va treballar en les categories inferiors del Levante UD i en les darreres tres temporades ha set preparador físic del Peñíscola FS (1a div).

En paraules del nou preparador físic: “Tinc molta il·lusió amb aquest nou repte. Vinc per aprendre i seguir creixent com a professional. El projecte de la SD Formentera em pareix molt interessant”.

Una de les accions on Ledesma pensa fer més treball és en la prevenció de lesions: “És important fer un treball de força per prevenir les lesions. Incidirem en aquesta qüestió i dedicarem molta feina a la recuperació dels que estan lesionats perquè tornin tan aviat com es pugui”.

Ledesma, arribarà a Formentera el pròxim 2 de gener i participarà del darrer entrenament del seu nou equip abans de rebre el Deportivo Alavés en l’eliminatòria de 1/8 de final de Copa del Rei.

La incorporació de Ledesma respon a la necessitat de cobrir la baixa que va deixar Javier Benavent el passat mes d’octubre.

Miguel, benvingut i molta sort!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *