MIGUEL LEDESMA CONTINUARÀ COM A PREPARADOR FÍSIC DE LA SD FORMENTERA

Des de la SD Formentera fem oficial la renovació de Miguel Ledesma Carrasco (València 23/05/1991), Preparador Físic del primer equip de la SD Formentera.

Ledesma té un gran currículum professional: Graduat en CCAFYDE (Lleida) i Màster Alt Rendiment i Coaching Esportiu realitzat a la ISEP de Barcelona.

Va treballar a les categories inferiors del Levante UD i en les darreres tres temporades va ser preparador físic del Peñíscola FS (1a div Futsal).

Miguel, es va incorporar a la SD Formentera el 2 de gener de 2018 i ha format part del cos tècnic durant tota la segona volta de lliga.

El Director Esportiu del club, José Quereda “Pirri”, opina que Ledesma aporta un grau important de professionalitat al projecte esportiu de la nostra entitat. “Estem molt contents que continuï Miguel Ledesma com a preparador físic, ja que el considerem clau en aquest projecte. És un professional de dalt a baix. Amb la seva edat i l’experiència que té no tinc cap dubte que no trigarà a arribar a treballar a primera divisió. Gent com Miguel Ledesma, que es prepara, que es dedica, que millora i que li agrada el que fa, està condemnada a l’èxit”.

Miguel Ledesma i Ivan Gómez, també varen coincidir al futbol base de la UD Levante i mantenen una gran amistat des de les hores. Per aquest motiu, Pirri opina que la seva adaptació al nou cos tècnic està més que assegurada: “És un autèntic privilegi comptar amb Miguel com a preparador físic. Té molt bon feeling amb Iván Goméz i això es notarà tant al terreny de joc com a fora. A més, Miguel Ledesma està totalment adaptat al club i a l’illa, i aquí se sent important perquè s’ha guanyat el respecte i l’admiració personal i professional de tots els que formem la SD Formentera”.

Enhorabona i molta sort, Miguel!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *