MARCOS CONTRERAS POSA PUNT FINAL AL SEU CICLE A LA SD FORMENTERA

El President de la SD Formentera, Xicu Ferrer, i el ja ex porter de l’equip, Marcos Contreras, han oferit en aquest matí de dimecres, 16 de maig, una emotiva roda de premsa on el jugador ha dit adéu al club després de 7 temporades defensant la samarreta roja i negra.

Contreras ha assegurat que no ha set una decisió fàcil: “Crec que ha aribat el moment de posar punt i final al meu cicle en aquest club. Han set dels millors anys de la meva vida com a esportista. Ara fa 7 anys, vaig arribar a Formentera sent un nen i me’n vaig sent un home”.

Entre llàgrimes, Marcos ha agraït al club la confiança que va depositar en ell i ha assegurat portar a Formentera al cor: “Sempre portaré a Formenteera dins meu i tot el que aquesta illa i aquesta afició m’ha donat”.

Pel que fa al seu futur professional, Contreras ha assegurat que de momet no té res tancat i que ara obre la porta a nous reptes esportius.

El President de la SD Formentera, Xicu Ferrer, també ha fet un especial agraïment a Marcos Contreras per la seva professionalitat i fidelitat a l’equip.

A l’acte d’acomiadament, també hi han assistit els seus companys d’equip, directius, ex directius i aficionats, que s’han volgut perdre aquest moment.

Gràcies Marcos per tot els que ens has donat i et desitgem tota la sort del món en el futur.

(Vídeo íntegre de la roda de premsa)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *