MANU TORRES, PRIMER FITXATGE DE LA TEMPORADA 2018/19

Des de la SD Formentera fem oficial el primer fitxatge que realitzem per a la temporada 2018/19 que competirem a Tercera Divisió. Es tracta de Manuel Garcia Mariano, conegut futbolísticament com “Manu Torres” (Huelva, 01/02 /1993), mitja punta de 25 anys procedent del Club Recreativo de Huelva, concretament del seu filial, l’At. Onubense, que milita al grup IV de Segona B.

A pesar de la seva joventut, Manu, té molta experiència en el futbol. El seu passat futbolístic passa per la pedrera del Sevilla FC, després per l’Ayamonte CF, La Palma i Écija Balompié.

Manu Torres va arribar a l’Atlético Onubense en la temporada 2015/16. La temporada anterior va disputar 191 minuts en els 7 partits que va arribar a jugar a Segona B i va aconseguir la permanència a la categoria de bronze.

Un fitxatge molt aplaudit des de la direcció esportiva del club. “És un futbolista jove però amb molt recorregut esportiu i molt regular en el joc. Domina les dues cames, té una bona conducció de pilota i un bon 1 contra 1. A més, és molt ràpid i sap arribar bé a l’àrea. Té un xut potent i molt bona definició. Sense dubte, es tracta d’un jugador que juga de forma intel·ligent i que aportarà molta qualitat a l’equip”, ha declarat José Quereda “Pirri”, Director Esportiu de la SD Formentera”.

Cal destacar la bona predisposició que hi ha hagut en tot moment per part del jugador. “Manu Torres ha valorat positivament el projecte i la proposta esportiva que li hem fet des de la SD Formentera. L’ha atret molt i no ha prioritzat l’interès econòmic. Ha posat tot de la seva part per estar aquí i per nosaltres és un luxe i una garantia tindre un jugador com Manu Torres”, ha afirmat Pirri.

Des del club també volem agrair al Club Recreativo de Huelva la col·laboració fluida que ha mantingut en tot moment i les facilitats que ha donat per a fer possible la incorporació de Manu Torres.

Benvingut a Formentera i molta sort, Manu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *