L’EQUIP FILIAL DE LA SD FORMENTERA TINDRÀ MÉS PROTAGONISME LA PRÒXIMA TEMPORADA

La SD Formentera no atura de donar forma al projecte esportiu per a la pròxima temporada, 2018/19, i un dels sectors on més es treballarà serà en el planter.

Aquesta setmana el Director Esportiu del club, José Quereda “Pirri”, s’ha reunit amb l’equip filial i el seu cos tècnic, que dirigeix Edu Ortiz. Una trobada per explicar les novetats en la direcció esportiva i en l’estructura de l’entitat.

La reunió va servir, a més, per posar diverses qüestions a sobre la taula i aclarir els conflictes que s’havien generat a causa del desgast. “Vaig veure una plantilla una mica decaiguda i, per aquest motiu, volia parlar amb ells. Vull generar il·lusió, i Ivan Gómez i la resta de cos tècnic, s’implicaran també amb l’equip d’Edu Ortiz. S’han de canviar coses del funcionament del filial i treballarem per a millorar-ho. Tenim la predisposició i la voluntat dels jugadors per afrontar amb compromís el que tots volem”, ha declarat el Director Esportiu, Pirri.

Per la pròxima temporada l’equip filial de la SD Formentera tindrà més protagonisme. “Vull un filial amb personalitat i competidor, que ens facin gaudir i que ells s’ho passin bé. El filial que tenim es un filial atípic, perquè hi ha jugadors que tenen 30 anys i mes que dir filial voldria dir SD Formentera “B”. La meva idea és que tinguin pràcticament tot com el primer equip. Millor organització per entrenar i per viatjar, i més qualitat pel que fa a prestacions. A més, també tindran a l’entrenador de porters i al físio del primer equip a la seva disposició, mentre no tinguin compromisos amb el primer equip. És important també que puguin utilitzar el material del primer equip per fer millors les sessions Edu Ortiz, Ivan Gómez i Miguel Ledesma s’organitzaran amb tot això”, ha explicat Pirri.

En la reunió mantinguda, el director esportiu els va transmetre motivació i confiança. Segons apunta Pirri, es va trobar els jugadors i cos tècnic molt receptiu i amb ganes de començar a fer feina: “Veig a Edu Ortiz amb ganes, amb il·lusió i preparat. Estem en procés de canvis al club i tots ho hem de fer. Edu, fa anys que és al club i com a entrenador del filial, i crec que fa mèrits per continuar. No el conec molt, però per molts motius tinc clar que ha de ser per cinquè any l’entrenador. Ens té a la seva disposició per tot el que necessiti i, ara, ho sap”.

El principal objectiu de la SD Formentera és fer un equip filial amb garanties de futur i amb joves de l’illa o que hi vinguin a viure. Segons explica el Director Esportiu, Pirri: “Amb el temps ens agradaria comptar amb més gent de la pedrera per al primer equip, però això porta temps i porta un procés de formació que no és ni ràpid ni fàcil. Si un jugador passa d’edat juvenil i per un motiu o un altre, tenim jugadors que no poden jugar al primer equip, al Formentera “B” tenen l’oportunitat de fer-ho sense la necessitat d’anar a jugar a un equip d’Eivissa”.

La reunió entre direcció esportiva i equip filial de la SD Formentera va finalitzar amb molt bona sintonia i amb la predisposició de treballar intensament i conjuntament. “Agraeixo la confiança que m’han donat els jugadors i cos tècnic del filial sense que em coneguessin d’abans. Estaré amb ells el màxim temps possible perquè se sentin sempre emparats i valorats”, ha finalitzat Pirri.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *