L’ASSEMBLEA DE LA SDF APROVA EL PRESSUPOST PER A LA TEMPORADA 2020/21 QUE SUPERA ELS 500.00 EUROS

La Societat Deportiva Formentera va celebrar el dissabte, 12 de desembre de 2020, l’Assemblea General Ordinària, en aquesta ocasió a la Sala Municipal de Cultura (Cinema), una infraestructura que permet garantir les mesures de seguretat anti covid en tot moment.

La trobada va comptar amb una nodrida assistència de socis i sòcies que pogueren conèixer de primera mà les bases esportives, socials i econòmiques del projecte de futur que la nova Junta Directiva ha engegat aquesta temporada 2020/21.

Moment de l’Assemblea General Ordinària de la SDF, celebrada el 12 de desembre de 2020 a la Sala de Cultura de Formentera (Cinema).

El president de la SDF, Toni Roig, va dirigir l’assemblea i va començar fent un repàs de la situació que es va viure en la campanya 2019/20, afectada per la crisi de la Covid-19 i que va paralitzar el món sencer. A pesar d’això, Roig, va explicar que la Junta Gestora va fer les gestions necessàries per garantir l’activitat fins a final de temporada i potenciar l’activitat de la massa social, però a partir març de 2020 tot va quedar subjecte a les decisions sanitàries i polítiques.

Pel que fa al futur, els assistents es mostraren molt il·lusionats pel projecte que ha iniciat la Junta Directiva aquesta temporada 2020/21 i aprovaren el pressupost per enguany que ascendeix a 516.004,00 €.

 

PROJECTE SDF 2020/21

El president del Club, Toni Roig, es va mostrar optimista amb el futur que es preveu en un curt-mig termini. L’entitat esportiva ha arrencat aquesta temporada en un ambient de prosperitat i ha recuperat la tranquil·litat en totes les seves àrees. En aquest sentit, Roig, va presentar pla d’activitats previst pel 2021.

Toni Roig, president de la SD Formentera

Els punts més importants en matèria d’acció social seran:

 • Actes commemoratius del 50è ANIVERSARI SDF durant l’any 2021
 • Potenciar les campanyes de captació de socis/sòcies i apostar diferents modalitats soci/abonat.
 • Línia d’ajudes a les famílies del futbol base per a comprar la roba d’entrenament i passeig.
 • Campanya de col·laboració amb l’ONG Formenterers Solidaris (logo a la samarreta 2020/21, difusió de la seva acció social i aportació mínima de 3.000 € de venda de samarretes)
 • Noves iniciatives: Consell de Famílies, Cicle de xerrades “Esport + salut” o la “tornada” de la penya “La Gloriosa” al Camp Municipal de Formentera, entre altres coses.

En l’aspecte esportiu, Toni Roig, va destacar la feina que s’està fent per reforçar l’estructura del club i donar solidesa a l’escola de futbol i al primer equip:

 • Cos tècnic primer equip: Raúl Pérez Rodríguez (DT) , Álvaro Cano (PF) i Manu Díez (EP)
 • Director Escola de Futbol SDF: Francesco Battaglia
 • Coordinadors Futbol-8 i Futbol-11: Álvaro Cano i Manu Díez
 • Entrenador SD Formentera B: Armando Manthan
 • Entrenador Juvenil: Maikel Romero
(esquerra) Pilar Serra, Secretària SDF, (centre) Toni Roig, President SDF, (dreta) Vicent Mayans, Vicepresident econòmic.

Els eixos principals sobre els quals s’assentarà el projecte esportiu de la nova junta directiva seran:

 • La formació de joves esportistes
 • Potenciar l’equip filial (SD Formentera B – Regional Preferent)
 • Apostar per un primer equip jove i ambiciós
 • Promocionar jugadors del club al primer equip
 • Objectiu de pujar a 2ª B

Un altre dels punts que l’Assemblea va aprovar és l’establiment de les  quotes de socis/sòcies, que es mantindrà en el mateix preu general de 180 €/temporada, i les diferents modalitats que s’oferiran: GENERAL, JOVE, PREMIUM I PREMIUM PLUS.

En l’aspecte econòmic, el president va fer un balanç de les despeses i els ingressos que es preveuen per aquesta temporada 2020/21 i el pressupost que es va presentar és de 516.004,00 €, dels quals el 70 % s’aconsegueix dels recursos propis del club (patrocinis d’empreses, quotes dels socis, publicitat estàtica del camp de futbol, merchandising, entrades, rifes,…), el 19% de subvencions públiques i l’11% d’ajudes de la RFEF.

Els socis i sòcies presents a l’acte van estar molt atents i participatius, i mostraren la confiança que dipositen en la nova junta directiva i en el nou projecte de la SD Formentera.

L’Assemblea va finalitzar amb un homenatge a Josep Marí “Pepin”, jugador i entrenador que, a dia d’avui, continua essent un referent per al club, en el mateix dia que es complien quatre anys de la seva pèrdua (12-12-2016).

 

Que això no s’aturi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *