LA SDF DISPOSA DE 90 ENTRADES PER AL PRIMER PARTIT DE PLAYOFF DAVANT EL CD IBIZA

El primer equip de la SD Formentera no estarà sol en el primer partit de la Fase-2 de Tercera Divisió davant el Club Deportivo Ibiza.

El club roig-i-negre disposa de 90 entrades per al derbi pitiús que es disputarà diumenge, 18 d’abril, a les 12.00 h a l’Estadi Municipal de Can Misses, i les posarà a la venda per a la seva afició el dijous i divendres de 17 a 20 h a la taquilla de Camp Municipal de Formentera.

El preu de l’entrada general és de 10 € i els menors de 12 anys tindran entrada gratuïta, però necessitaran treure’s l’entrada per a poder accedir a l’estadi.

El tiquet que rebrà l’aficionat quan compri la seva entrada serà un VAL per justificar el pagament i la reserva. Les entrades originals per accedir a l’Estadi les repartirà un membre del club a l’entrada de Can Misses abans del partit.

A conseqüència de les mesures sanitàries establertes, la SDF no pot organitzar una sortida en grup i el desplaçament fins a Can Misses anirà a càrrec de cada aficionat.

Des del club animam a la nostra afició a acompanyar-nos en aquest partit tan important, i fer el desplaçament a Eivissa amb responsabilitat i respectant sempre les normes de seguretat indicades en cada moment.

 

Que això no s’aturi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *