LA SD FORMENTERA TORNARÀ A LA FEINA EL DILLUNS 24 D’AGOST

El primer equip de la SD Formentera tornarà a la feina el pròxim dilluns, 24 d’agost, a les 13.00 h al Camp Municipal d’Esports. Serà la primera trobada de tot l’equip després de l’aturada obligada per la crisi de la COVID-19 en el mes de març.

Tots els jugadors i cos tècnic se sotmetran a una prova PCR i se seguirà en tot moment el protocol establert per a la tornada als entrenaments.

Un retorn a la feina molt desitjat per la plantilla: “Tenim moltes ganes de començar, és un projecte nou per a tots i estem molt il·lusionats. Ho fem amb un sentiment d’incertesa per la COVID, però esperem que tot agafi forma i segueixi per bon camí”, ha declarat el tècnic Raúl Pérez.

L’entrenament de dilluns es limitarà a una primera presa de contacte amb tots els integrants de l’equip i no està previst sortir a la gespa. “La jornada consistirà a fer una presentació a la plantilla del projecte 2020/21, explicar la metodologia de treball, les normes a seguir, presa de dades dels jugadors i entrevistes individuals, entre altres coses”, ha explicat Pérez.

L’entrenador càntabre podrà comptar amb 17 jugadors del primer equip i 4 juvenils que s’uniran al grup per a l’inici de pretemporada. No hi podran assistir Laureano Spizzo ni “Cucu” Fernández, que està convocat amb la selecció d’Andorra.

Molta sort i bona feina!

 

Que això no s’aturi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *