JUAN ARSENAL DEIXA DE SER ENTRENADOR DE LA SD FORMENTERA

Juan Arsenal Moreno ha deixat de ser entrenador de la SD Formentera per decisió pròpia. En la roda de premsa convocada per aquesta tarda de dimarts, 15 de Maig, l’extècnic del conjunt roig i negre ha assegurat davant les càmeres: “Prenc aquesta decisió per motius personals i familiars. Vaig venir amb la il·lusió de mantenir l’equip a Segona B i com que no ha set possible, la meva situació familiar no em permet seguir en Tercera”.

Arsenal, ha donat les gràcies al club per respectar la seva decisió i ha dit sentir-se molt orgullós d’haver dirigit la banqueta del Formentera. “A pesar de no aconseguir l’objectiu de la permanència a Segona B, m’emporto una experiència molt positiva. Penso que hem fet un gran treball per reconduir la situació en què trobarem l’equip, i que hem lluitat fins a la darrera jornada per la salvació”, ha explicat Juan Arsenal.

L’extècnic de la SD Formentera ha dit que encara no té planificat el seu futur i ha desitjat tota la sort per al que ha set fins avui el seu equip.

Per la seva banda, Xicu Ferrer, President de l’entitat esportiva, ha agraït a Arsenal el seu compromís amb l’equip i explicat que comprèn els motius de la seva marxa: “Han set uns mesos molt difícils i sabem que no era fàcil el repte. Afortunadament, la carrera esportiva és molt llarga i aquestes situacions ens han de servir a tots per aprendre. Li desitgem molta sort a Juan Arsenal i Sergio Corral (segon entrenador), i ja saben que tenen les portes obertes del club per qui sap en un futur”.

Pel que fa al substitut d’Arsenal, Ferrer ha assegurat que encara no hi ha res tancat i que començaran a mantenir converses.

(Vídeo íntegre de la roda de premsa)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *