JOSÉ QUEREDA “PIRRI”, NOU DIRECTOR ESPORTIU DE LA SD FORMENTERA

Des de la SD Formentera ens complau anunciar la contractació del nou Director Esportiu del club; José Quereda López “Pirri” (Sabadell, 02/08/1972). Es tracta d’una persona amb molta experiència en el món del futbol i formada professionalment en aquest esport.

El currículum de Pirri passa per clubs com el CF Sabadell, on hi ha treballat durant molts anys amb la formació d’esportistes del futbol base i Sabadell B, a més de ser analista del primer equip i assistent i responsable de l’àrea audiovisual.

També han comptat amb els seus serveis altres clubs com el FC Ordino (Primera divisió andorrana) o la UDA Gramanet (Tercera Divisió Catalana).

La temporada 2017/18, va treballar com a coordinador del futbol base i metodologia de la a la SCR Penya Deportiva, a més de ser l’encarregat d’analitzar els equips rivals del club eivissenc a Segona B, una feina que va desenvolupar fins al passat més d’abril.

A banda de la formació de futbolistes, l’altra passió del nou Director Esportiu de la SD Formentera, és l’anàlisi d’aquest esport amb el seguiment de jugadors, equips rivals i direcció esportiva.

Es defineix com un “home de club que li agrada treballar en equip”. Ara agafa el repte de la direcció tècnica del club amb “molta il·lusió i disposat a seguir creixent com a professional al costat de la SD Formentera”. Els seus principals objectius al capdavant de la planificació esportiva de la temporada 2018/19 seran fer un equip competitiu per a Tercera Divisió i potenciar la formació de futbolistes del planter de la nostra entitat esportiva.

Benvingut a Formentera, Pirri!

Aquí tens l’entrevista completa amb José Quereda “Pirri”:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *