JAVI ROSA PATEIX EL TRENCAMENT DE DOS LLIGAMENTS DEL GENOLL DRET

Es confirmen els temors que hi havia sobre la lesió de Javi Rosa, després de la topada que va patir en el darrer partit de lliga de Segona B contra un dels jugadors del CF Peralada.

Imatge de la torçada del genoll. Imatge de la retransmissió d’IB3 Televisió.

Les proves realitzades a la Clínica Resonancia Magnética Ibiza mostren que Rosa pateix el trencament de dos lligaments del genoll dret; lligament creuat anterior (LCA) i lligament lateral interior (LLI). Una lesió que l’obligarà a passar per quiròfan.

Javi Rosa ha confirmat que a finals d’aquesta setmana viatjarà a la seva ciutat natal, Múrcia, on visitarà al traumatòleg que l’operarà, Silvio Villaescusa. De moment, no se sap el temps que haurà d’estar de baixa, però tot apunta que no podrà començar la pretemporada amb l’equip i segurament es perdrà el principi de lliga 2018/19 que jugarà l’equip a Tercera Divisió.

Sense cap dubte, un cop fort pel jugador que se suma al descens de categoria de la SD Formentera. “He plorat tot el que havia de plorar. Va ser un final de lliga trist a nivell col•lectiu i, en el meu cas, en l’àmbit individual. En el moment de la lesió vaig venir-me avall i vaig saber de seguida que era greu. Ara ja no es pot tornar enrere i només queda mirar endavant. Desitjo començar ja amb la recuperació per tornar al més aviat possible”, ha declarat Javi Rosa.

El jugador també ha expressat les seves sensacions a Instagram amb la següent publicació que acompanya amb una fotografia:

“Adios 👋 caprichosa temporada 17/18 ⚽️
Al principio no confiaste mucho en mi, empezaste cuesta arriba y acabas saltándome por los aires, tuvimos dulces sueños y tormentosas pesadillas, me diste a probar lo dulce y lo amargo del fútbol en el mejor y el peor año de mi carrera, nos subiste a los cielos y ahora nos bajas a los infiernos, me hiciste sentir de Primera y ahora me pones en mi sitio, en 3a. Me viste invencible y ahora derrotado…Pero me enseñaste una cosa muy importante, que LAS COSAS CAMBIAN en un sólo “chasquido”
Muy triste por tu amargo desenlace…Pero contento y orgulloso de nuestra lucha y de cómo mis compañeros y yo competimos contra ti.
Te digo una cosa!, por muy duro y solitario que sea el camino, nos volveremos a enfrentar en la 18/19 El partido aún no acabó!
#volveré y #volveremos no lo dudes! ⚫🔴
Javi Rosa ✌ @sdformenteraoficial 💪”

 

Renovació Javi Rosa

La SD Formentera i Javi Rosa ja han confirmat la continuïtat del defensa al projecte esportiu de 2018/19 que el primer equip tornarà a competir a Tercera Divisió, després d’haver jugat la seva primera temporada a Segona B.

A principis d’aquesta setmana es varen mantenir les reunions, on el club i jugador varen expressar el seu interès mutu per a la seva renovació.

Des del club només podem agrair a Javi Rosa el seu compromís i donar-li molts ànims per a una prompte recuperació.. Molta sort Javi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *