IVÁN GÓMEZ ROA ÉS EL NOU ENTRENADOR DE LA SD FORMENTERA

Des de la SD Formentera ens complau anunciar el fitxatge de l’entrenador que dirigirà el nostre equip de Tercera Divisió, Iván Gómez Roa (València, 25/06/1987). Arriba a Formentera procedent de l’equip filial del Deportivo Alavés, on exercia com a segon entrenador.

Amb només 30 anys (compleix 31 a finals d’aquest mes), és un home amb molta experiència al futbol. L’any 2009 va treballar per la UD Levante, concretament a l’àrea de captació i, paral·lelament, entrenava a diferents equips del futbol base del club llevantí.Dos anys més tard, el 2011, va compaginar les tasques del Levante amb l’Aldaia UD. L’any 2013 va ser l’entrenador del Juvenil “B” de la UD Levante a la Lliga Nacional. Les tres temporades següents (del 2014 al 2017) va dirigir el Juvenil “A” que competia a Divisió d’Honor fins al final de la temporada 2016/17.

Iván Gómez Roa

La temporada anterior, 2017/18, que justa acaba de finalitzar, ha treballat de segon entrenador del Deportivo Alavés “B”, equip que dirigeix Igor Oca i que competeix a Tercera Divisió. Una temporada on el filial blanc i blau s’ha classificat pel playoff d’ascens a Segona B, però que va caure el diumenge passat contra el Cadis “B”, filial del Cadis CF.

Iván Gómez, tot i no ser el primer entrenador, ha set un segon amb jerarquia, amb veu autoritzada i l’encarregat de preparar les jugades a pilota aturada tant a favor com en contra. Gómez, destaca per la seva formació i visió del joc. És un apassionat de l’estratègia, del futbol i és un tècnic molt preparat i molt valorat allà on ha estat.

Iván Gómez Roa

Ara, arriba a Formentera amb el repte de tornar l’equip a Segona. Des de la direcció del club destaquen la seva figura al capdavant de l’equip. “Iván Gómez és el tècnic ideal per la SD Formentera. És un entrenador molt format, amb molts coneixements i amb una idea moderna de futbol. No ens preocupa que tingui 30 anys ni que vingui de ser segon a la banqueta del Deportivo Alavés “B”. Confiem en ell i les seves possibilitats. No és cap aposta arriscada, tot el contrari, perquè sabem el que tenim. Aposta arriscada és quan no saps el que tens ni el que et trobaràs”, ha declarat José Quereda “Pirri”, Director Esportiu de la SD Formentera.

Els contactes entre Iván Gómez i SD Formentera es varen iniciar fa unes setmanes. El club li va mostrar el seu interès, però Gómez es trobava en plena fase de playoff i es va decidir esperar de forma mutua. Segons ha declarat el, Director Esportiu, Pirri: “Entre dilluns i dimarts hem pogut tancar l’acord perquè per respecte al seu club, tant l’Iván Gómez com nosaltres (SD Formentera) no vàrem obrir cap negociació fins al dilluns, i sempre ho hem fet amb el vistiplau del Deportivo Alavés”.

El nou entrenador de la SD Formentera tindrà contracte d’un any amb opció a un any més si s’aconsegueix l’ascens a Segona B.

Iván Gómez Roa

El Director Esportiu, Pirri, afirma que durant aquest període per tancar el fitxatge d’Iván Gómez han rebut diversos oferiments: “Hem tingut propostes de diversos entrenadors i bons, de renom. Però ens hem mantingut fidels al que volíem, a una idea de club i hem respectat el que li vàrem prometre a Iván Gómez. No hem parlat amb cap entrenador més. Ell s’ha mostrat molt receptiu i amb molta predisposició per venir a Formentera. Li fa molta il·lusió emprendre un projecte nou a Tercera Divisió, com és el nostre, i des del club estem molt contents que hagi acceptat. El valorem molt com a persona i com a professional i estem segurs que ens donarà moltes alegries. Té tota la nostra confiança i posarem tot el que estigui a la nostra mà com a club perquè pugui desenvolupar la seva tasca com ell vol i com ens agrada”.

Iván Gómez Roa

Pel que fa als fitxatges, el Director Esportiu del club, José Quereda “Pirri”, puntualitza: “Els fixatges que s’han fet fins ara són fixatges de la SD Formentera i no del nou entrenador. Tenim alguns jugadors més aparaulats, i esperem poder anar presentant-los en els pròxims dies. Tots els futbolistes que vinguin a partir d’ara, ser Iván Gómez el qui decidirà. Ell està completament d’acord amb tot el que s’està fent des de la direcció esportiva i en els perfils que s’estan cercant. En aquest sentit, Iván serà imprescindible, ja que coneix a molts jugadors i té molt controlat el mercat futbolístic”.

Iván Gómez Roa

Des del club, no podem fer més que mostrar la nostra satisfacció de poder comptar amb un entrenador com Iván Gómez i Roa, i agraïm al Deportivo Alavés les facilitats que ha posat en tot moment per establir contactes amb el nou entrenador del Formentera.

Benvigut a Formentera, Iván!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *