HORARIS ENTRENAMENTS FUTBOL BASE 2020/21

La SD Formentera ja ha confeccionat els horaris d’entrenaments dels 11 equips que conformen el futbol base del club. Són els següents:

Tant la data d’inici dels entrenaments com la data d’inscripció a l’Escola de Futbol encara no estan definides i es troben pendents de l’evolució de les circumstàncies actuals (COVID-19) i de l’inici del curs escolar.

Des de l’Escola de Futbol es veu amb positivitat la tornada als entrenaments i s’ha volgut llançar un missatge d’optimisme: “Ens trobem en una situació complicada, però estic segur que tot anirà bé. Ara és un moment que hem d’estar units i quan més necessitem el suport i l’ajuda de la nostra família, amics o companys de futbol. No deixem que aquesta situació ens llevi la importància dels valors de l’esport en la societat. Deixem que els nens utilitzin l’esport per a poder relacionar-se entre ells i puguin millorar com a persones, abans que com a esportistes. Com societat esportiva de futbol que som, el nostre principal objectiu serà aconseguir aquests valors”, ha manifestat Francesco Battaglia, Director de l’Escola de Futbol.

Els horaris d’entrenaments que ha establert la SD Formentera segueixen escrupolosament les pautes indicades per als entrenaments en grup a l’aire lliure i se seguiran els protocols sanitaris establerts per accedir al camp i per l’ús dels vestuaris.

 

Que això no s’aturi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *