EL FÍSIO FERRAN DONOSO COMPLETARÀ L’STAFF TÈCNIC D’IVAN GÓMEZ ROA

Ens complau anunciar que el nou fisioterapeuta de la SD Formentera serà Ferran Donoso Lozano (Barcelona, 11/09/1992), que arriba procedent del Peñíscola FS que competeix a 1a Divisió de Futbol Sala.

Amb la incorporació de Donoso es donarà per tancat el cos tècnic que dirigirà Ivan Gómez Roa en la temporada 18/19. Amb només 25 anys, completa un staff tècnic molt jove, però sobradament preparat.

Pel que fa a la formació de Ferran Donoso, està graduat en fisioteràpia, té Màster en Fisioteràpia Esportiva i Readaptació i Màster en Osteopatia.

La carrera professional del nou fisioterapeuta de la SD Formentera passa pels següents clubs:

  • 17/18 Peñíscola FS (1a divisió LNFS)
  • 16/17 UE Sants (Campió de lliga 1a catalana, ascens a Tercera)
  • 16/17 AEFS Arrels (servei mèdic del club de futbol sala)
  • 15/16-16/17 Unificació Llefia de Badalona (2a catalana amateur, i juvenil DH)

Des de la Direcció Esportiva del club s’ha celebrat la seva incorporació. “Hem pogut portar a Ferran Donoso que ocuparà el lloc de Germán Molina que va deixar un bon sabor de boca al club amb la seva feina. No ha set fàcil trobar un perfil que ens encaixés en el que volíem pel que fa a coneixements, compromís i condicions econòmiques. Hem de pensar que el club ha fet una retallada important en l’aspecte econòmic en totes les àrees. Hem d’estar molt contents que Ferran hagi acceptat la nostra proposta econòmica per a un càrrec de tanta responsabilitat. El fet que conegués a un membre del cos tècnic ha set clau”.


Benvingut a Formentera, Ferran!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *