ESTRELLA GALICIA SERÀ PATROCINADOR OFICIAL DE LA SD FORMENTERA

El President de la SD Formentera, Toni Roig, i el Conseller Delegat d‘Estrella Galicia, Ignacio Rivera, varen signar ahir a la tarda un acord de patrocini per a les pròximes tres temporades.

D’aquesta manera, la reconeguda marca de cerveses es converteix en patrocinador oficial de l’entitat esportiva i proveirà els equips del club amb 15.000 litres d’aigua Cabreiroá cada any.

Toni Roig, President SD Formentera (esquerra) i Ignacio Rivera, Conseller Delegat d’Estrella Galicia (dreta), en el moment de la firma de l’acord de patrocini.

L’acord, a més, contempla la presència de la marca gallega al camp de futbol amb panells publicitaris i la seva difusió als canals de comunicació del club.

Estrella Galicia, una de les marques de cervesa més importants d’Espanya, també és coneguda per la seva contribució al foment de l’esport amb patrocinis en diversos clubs de futbol i escuderies de Fórmula 1 i Moto GP, entre altres.

Ara, ha volgut donar el seu suport al nou projecte esportiu de la SD Formentera i, d’aquesta manera, aportar el seu granet de sorra a una illa on hi té molta presència en bars i comerços.

Que això no s’aturi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *