COL•LABORACIÓ ENTRE EL CONSELL DE FORMENTERA I LA SDF PER A LA POSADA EN MARXA D’UN PORTAL DE VENDA D’ENTRADES DE FUTBOL PER INTERNET

El president del Formentera, Toni Roig, i la consellera d’Esports del Consell Insular, Paula Ferrer, han presentat aquest matí el portal de venda d’entrades per internet per als partits de 2a RFEF (15 €) i Regional Preferent (5 € amb la rifa inclosa).

D’aquesta manera qualsevol persona que desitgi veure un partit de futbol només haurà d’accedir a la plataforma entradesformentera.cat/sdformentera i adquirir les entrades de forma ràpida i senzilla.

A més, el portal ofereix la possibilitat d’accedir directament al web de la botiga del club i consultar el calendari dels pròxims partits.

Amb la posada en funcionament d’aquest projecte, el club compleix amb un dels objectius fixats per la junta directiva pel que fa a la modernització de la logística de l’entitat esportiva.

Molt agraïts amb el Consell de Formentera i la Conselleria d’Esports per les facilitats prestades i pel compromís adquirit amb la SDF.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *