Tito García Sanjuán dimiteix com entrenador de la SD Formentera

En una emotiva roda de premsa Tito García Sanjuán ha anunciat la seva dimissió com entrenador del primer equip de la SD Formentera, on hi va arribar l’estiu de 2016. A l’acte també hi ha assistit el President del club, Xicu Ferrer.

La roda de premsa ha començat amb una introducció de García Sanjuán, que ha expressat els principals motius d’aquesta decisió: “No em trobo amb les forces que requereix el meu càrrec, i crec que seria seguir fent mal tant a la directiva, com als jugadors, i sobretot fer-me mal a mi mateix com a persona. Crec que la meva sortida és la millor solució pel club i per mi”.

Entre llàgrimes, Tito, s’ha acomiadat de la SD Formentera i ha agraït a tot el personal i mitjans de comunicació el tracte rebut durant tot aquest temps. Ha fet un especial agraïment als jugadors que han format part de la plantilla i cos tècnic. “Sense cap dubte, el major dels meus agraïments és per tots els jugadors, personals del cos tècnic i delegats que han format de la meva plantilla, tant l’any passat com enguany. Estic molt agraït per tot el que ens han fet gaudir i créixer com a professionals durant aquest any i mig. Desitjo el millor per a ells i estic segur que podran sortir d’aquesta situació i mantenir la categoria”.

Després de fer un repàs de les experiències viscudes a nivell esportiu i personal, ha dirigit les darreres paraules d’agraïment a Formentera, l’illa que l’ha acollit, i en especial, a l’afició fidel. “M’he trobat com a casa. He fet grans amics en aquesta illa i sempre portaré un tros de Formentera al meu cor”.

Xicu Ferrer, President de l’entitat roig i negre ha explicat que han respectat en tot moment la decisió de Tito i ha agraït tot el que ens ha donat pel club i per l’illa de Formentera: “Ens quedem amb tot el que hem aconseguit amb tot aquest temps, el títol de Tercera Divisió, l’ascens a Segona B i, com no, tot el que hem viscut a la Copa del Rei. Hem crescut com a club i hem après molt a tots els nivells”.

Des del club no podem fer més que desitjar la millor sort per Tito García Sanjuán i esperem tornar a coincidir en el futur.

Formentera sempre serà casa teva Tito!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *